Einkaufswagen
Gratis Versand ab einem Bestellwert von 49 €.
Sichern Sie sich 5 € Rabatt bei ihrer ersten Bestellung mit dem Code "WELCOME"!

LÁBÁPOLÁS

Lábaid egész napos igénybevételnek vannak kitéve: a napi gyaloglás során testsúlyodnak akár kétszeresét is el kell bírniuk, ezért különösen fontos, hogy megfelelően gondoskodj róluk. Életük során a nők 75 százaléka szembesül valamilyen lábproblémával, a lábfájdalom pedig kisugározhat a hátra vagy akár az izületekre is. Add meg lábaidnak a szükséges figyelmet, a megérdemelt gondoskodást és rövidesen érezni fogod a különbséget! A nyári melegben te is bizonyára szívesen viselsz nyitott lábbeliket. De talán aggaszt, hogyan mutat a lábad egy szandálban. Ápold megfelelően lábaidat, hogy a káros napsugarak ne tehessenek kárt bennük. Napi tippjeink segítségével te is széppé varázsolhatod lábfejeidet.

1. tipp: CSODÁS LÁBAK HÁROM LÉPÉSBEN

2. tipp: A L'OCCITANE LÁBKRÉM ALKALMAZÁSA

3. tipp: SZABADULJ MEG A SZÁRAZ,REPEDEZETT SAROKTÓL

4. tipp: GYORSSEGÉLY, HOGY LÁBAID KÖNNYEDNEK ÉREZD

5. tipp: AZ EGÉSZSÉGES,FÉNYES ÉS ERŐS KÖRMÖKÉRT

Kezdd meg a vásárlást!

A L'Occitane shea vajas lábkréme az Ön legjobb szövetségese
A krémes textúrájú L'Occitane Shea vajas lábkrém hidratálja a bőrét és pihentetően hat a fáradt lábakra.

Kedvenc Lábápolóink

Abonnieren Sie unseren Newsletter, um über Sonderangebote von L'Occitane auf dem Laufenden zu bleiben und sichern Sie sich gleichzeitig 10% Rabatt auf einen Einkauf.

"discounts": {"mandel": { "products": ["mandel-korpermilch-50-ml",0 ], "type":"single_product", "heading":"", "success":"Angebot angenommen", "threshold":"49" },"test": { "products": ["baux-duschgel",0 ], "type":"single_product", "heading":"", "success":"Angenommen", "threshold":"49" },"test2": { "products": ["mandel-korpermilch-50-ml","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","","",0 ], "type":"gift_selector", "heading":"Testing", "success":"", "threshold":"49" }}